Reponsabili activitati

E.M.I. Support System - GUTU Irina Specialist promovare

GUTU IrinaIrina este absolventă a Universității Alexandru Ioan Cuza, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Economia comerțului, turismului și serviciilor (studii de licență) și specializarea Administrarea afacerilor (studii de master). După o activitate profesională remarcabilă în organizații non-guvernamentale, în cadrul cărora a coordonat activitățile de promovare, Irina va utiliza cunoștințele și competențele acumulate în vederea creșterii gradului de conștientizare a comunităților marginalizate rome cu scopul de a combate discriminarea. În acest sens, pe lângă pregătirea de specialitate, menționăm expertiza și calitățile profesionale de care a Irina dat dovadă în cadrul funcțiilor deținute: punctualitate, capacitate de analiză, sinteză și identificare a unor soluții, capacitate de gestionare a resurselor, inițiativă și dorință de cunoaștere/ învățare, capacitate de negociere, abilități de comunicare și relaționare.

 

 
 
 
 
 
E.M.I. Call Data - BICU Irina Ioana Consilier Antreprenoriat

BICU IoanaIoana este absolventă a Universității Alexandru Ioan Cuza, Facultatea de Filosofie și Studii Social-Politice, specializarea Relații Internaționale și Studii Europene (studii de licență) și specializarea International Development Studies (studii de master). Competențele şi aptitudinile Irinei în domeniul antreprenoriatului sunt reflectate atât prin intermediul funcțiilor deținute (Manager întreprindere, Consilier afaceri europene, Consultant ante și post înființare afacere) cât şi prin absolvirea cursului acreditat ANC Competențe antreprenoriale. Pe lângă experiența specifică, valoarea adăugată adusă în cadrul proiectului de către Irina se fundamenteză pe traterea cu seriozitate și profesionalism a sarcinilor, responsabilităților și deadline-urilor, în atingerea cărora gestionează eficient resurse de timp, know-how și expertiză.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…